Testimonials

Ik heb het voorrecht gehad Mirjam vanuit mijn functie als Algemeen Directeur van Roda JC te mogen meemaken als leading lady in de hostessen-groep en als commercieel manager. Haar vermogen om op een inhoudelijk deskundige wijze en bovendien ook met een groot inlevingsvermogen zaken te verwoorden, maakten toen al grote indruk op mij en vele anderen, Dit zal in de loop van de tijd nog meer diepgang gekregen hebben. Kortom, een aanrader.

– Servé Kuijer

Ik heb met Mirjam samengewerkt toen zij de functie van manager communicatie bij de gemeente Kerkrade bekleedde. Ook daarna was er nog regelmatig contact via een PR-genootschap waar wij allebei lid van waren. Ik heb Mirjam gedurende een tijdspanne van bijna twee decennia leren kennen als een deskundige professional én een gedreven persoonlijkheid die het zeldzame talent heeft om hoog-over ideeën om te zetten in concrete en creatieve acties. Zowel haar heldere observatievermogen als haar communicatietalent stellen haar in staat om zich te verplaatsen in het denken en voelen van mensen van divers pluimage en daar ook op te acteren.

– Anya Niewierra

Mirjam houdt niet van half werk, dus ze zal goed naar jullie persoonlijke verhaal luisteren en ze zal deze informatie vervolgens gebruiken om de plechtigheid tot in de puntjes voor te bereiden. Ik weet zeker dat ze haar uiterste best doet om van jullie trouwplechtigheid de allermooiste dag van jullie leven te maken.

– Ellis Smeets

Als Mir spreekt, ben ik altijd een beetje jaloers: ze gebruikt zulke mooie woorden, ze vormt prachtige zinnen, ze omschrijft de dingen met zó veel gevoel.
Al heet ze ‘even’ een klein gezelschap welkom, spreekt ze gasten toe op een feest, het klinkt altijd mooi, het is doordacht en raakt een snaar.

– Maud Delahaye