Over mij

Verknocht aan Zuid-Limburg, mijn hart verloren aan ós leef sjtad Kirchroa’. Al mijn hele leven voel ik me hier het meeste thuis.

Met m’n man en m’n prachtige dochter woon en leef ik in Kerkrade. Werk, wandelen, zingen bij het koor, tijd doorbrengen met vriendinnen, m’n cluppie Roda JC en de dolle dagen met carnaval. Alle mooie dingen in het leven bevinden zich hier.

In alles wat ik doe – zowel privé als zakelijk – leg ik m’n hele hart. Of dat nu in mijn eerste en onvergetelijke baan bij Roda JC was, of – in het heden – als directeur-eigenaar van Chocolate Company en achter de schermen bij het restaurant van mijn man. Ik leg er altijd álles van mijzelf in.

Dat wat ik nu doe, voelt als thuiskomen. Ik hou van mensen en daarom wil ik graag voor mensen zorgen. En hun ontzorgen. Daarnaast houd ik van mooie verhalen. Om ze te schrijven en om ze uit te spreken. In dit werk kan ik al die dingen combineren. De liefde tussen twee mensen bezegelen, op een waardige en liefdevolle manier bijdragen aan het afscheid van een dierbare, of ondernemers inspireren hun business op een goede manier te runnen.

Anderen over Mirjam