Business

22 jaar ondernemerschap. Een schat aan ervaring die ik graag met je deel.

Ondernemerschap

Niets zo mooi, maar ook niets zo uitdagend. Voortdurend. In de 22 jaar dat ik nu meedraai als ondernemer, heb ik alle kanten van het ondernemerschap gezien. Ik heb wat van de zoete smaak van succes mogen proeven, maar ik ken ook de oneindige nachten waarin ik wakker lag van grote zorgen. Doorgaan, knopen doorhakken, afscheid nemen en nieuwe avonturen aangaan.

A bumpy ride

Inmiddels is Chocolate Company (founded in 2004) een steady business. We zijn nogal wat jaren verder nu. Met flink wat meer ervaring in de rugzak. Hele dure, minder dure en vooral oh zo waardevolle en harde lessen. It was a bumpy ride. But it was worth every mile.

Kwetsbaarheid en durf

Mijn verhaal is een eerlijke en kritische analyse vol kwetsbaarheid en tegenslag, maar vooral ook een verhaal over heilig vuur, durf en doorzettingsvermogen. Durven gaan voor je eigenwijze droom als ondernemer én hulp durven vragen als het even niet meezit. En daarbij de woorden “nee” en “kan/lukt niet” uit je vocabulaire schrappen.

Mijn presentatie is waardevol, inspirerend, eerlijk en kwetsbaar.

Met gepaste trots laat ik weten dat ik deel uitmaak van de sprekersstal van Assemblee Speakers. Voor informatie en boekingen, bezoek de website.

Dagvoorzitter of presentator

Ik ben inzetbaar als dagvoorzitter of presentator van een evenement. Met mijn kennis en ervaring als ondernemer en mijn brede interesse en engagement als bagage verdiep ik me in het thema, in de sprekers en in de bezoekers van het evenement. Met mijn sprekers- en presentatieskills kan ik beslist een meerwaarde zijn voor het evenement.

Boek mij als dagvoorzitter of presentator

Anderen over Mirjam

Testimonials

Ik heb het voorrecht gehad vanuit mijn functie als Algemeen Directeur van Roda JC te mogen meemaken als leading lady in de hostessen-groep en als commercieel manager. Haar vermogen om op een inhoudelijk deskundige wijze en bovendien ook met een groot inlevingsvermogen zaken te verwoorden, maakten toen al grote indruk op mij en vele anderen, Dit zal in de loop van de tijd nog meer diepgang gekregen hebben. Kortom, een aanrader.

– Servé Kuijer

Mirjam houdt niet van half werk, dus ze zal goed naar jullie persoonlijke verhaal luisteren en zal vervolgens deze informatie om de plechtigheid tot in de puntjes voor te bereiden. Ik weet zeker dat ze haar uiterste best doet om van jullie trouwplechtigheid de allermooiste dag van jullie leven te maken.

– Ellis Smeets

Op zoek naar een presentator, dagvoorzitter of host?